Når du vil købe:


Find dine varer i de forskellige kategorier i menuen: KLUBTØJ - Sko - Løbestrømper - Løbebukser - Løbeundertøj - Kompasser - Diverse - JULETILBUD


BEDST OG HURTIGST: Send en mail via kontaktformularen), så kan din besked håndteres på sene tidspunkter også.

ellers

sms/ring på 938 938 00, og fortæl hvad du har brug for.


Vi finder de rigtige varer til dig og aftaler nærmere om levering/afhentning og betaling.


Du er meget velkommen til at afhente varer selv efter aftale (lager i Lillerød) eller evt. i Virum. Når sæsonen er i gang (og det er den jo efterhånden altid), kan du også handle ude til orienteringsløb rundt i hele landet.


Levering: 


Du har flere muligheder for at få dine varer:


1) Jeg sender til dig med pakkepost eller leverer personligt efter aftale.


2) Du kan hente selv i Lillerød  (evt. Virum)Normalrate på pakkepost er fra 42 kr. for køb op til 749 kr. Herefter er der fri levering i Danmark.


Jeg ser frem til at hjælpe dig. Gå til kontaktsidenHos Løberministeriet kan du købe sko, tøj og udstyr til orienteringsløb og trailløb, OCR, terrænløb, almindeligt løb.


Løberministeriet lægger vægt på personlig betjening og rådgivning for at sikre, at du køber det rigtige. Løberministeriet drives af Jakob Albahn, aktiv orienteringsløber med mange års erfaring.


HANDELSBETINGELSER HOS LØBERMINISTERIET (LØB OG PRESSE)

 

Generelle oplysninger:

 

Løberministeriet (Løb og Presse)

Frederiksdalsvej 10A, st.th.

2830 Virum

CVR nr.: 32959571

Telefon: 93893800

E-mail: (se kontaktsiden)


Priser

Hos Løberministeriet (Løb og Presse) tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.


Betaling

Løberministeriet (Løb og Presse) modtager betaling efter aftale som kan være kontant, elektronisk eller bankoverførsel. Alle beløb er i DKK, danske kroner, og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.


Levering

Løberministeriet (Løb og Presse) tilstræber at afsende ordrer samme dag, ellers næstfølgende hverdag.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 42 kr. for en pakke. Varer vil blive leveret på leveringsadressen/pakkeshop/pakkeboks, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Vi leverer kun til udlandet (herunder Færøerne og Grønland) efter aftale.

Dine varer kan leveres eller sendes med GLS, PostNord etc.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da den respektive kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil typisk blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

Hvis der gælder særlige leveringsvilkår, får du besked om dette ved bestilling.


Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Løberministeriet (Løb og Presse) vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

 

Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt online.

Perioden regnes fra den dag;

- Hvor du modtager ordren.

- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail (se kontaktsiden). I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.


Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.

- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.

- Varer, hvor plomberingen er brudt.

- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.


Returnering

Du skal retunere din ordre uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. 

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.Returadresse:

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, kan du aflevere personligt efter aftale eller sende til:

Løberministeriet (Løb og Presse)

Frederiksdalsvej 10A, st.th.

2830 Virum

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.


Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes din betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Fragtomkostninger i forbindelse med returnering påhviler dig som kunde.
Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Link: Klageportal for Nævnenes Hus

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: (se kontaktsiden)